Vandaag is het zover!

Online wijnproefshow 'Sneek foar de wyn'

Haal je pakket op tussen 14:30 en 17:30. Parkeer je auto en kom zoveel mogelijk lopend langs het theater. Aan de voorkant kan je je orderbevestiging inleveren en krijg je een uitgifte bon om het pakket aan de zijkant op te halen. 

0 %
Van de capaciteit verkocht!

Hoe werkt de logistiek Zaterdag 12 december?

Ontvangstbevestiging

Je ontvangt een bevestiging per e-mail van uw aankoop. Dit aankoopbewijs heb je nodig om je pakket op te halen op zaterdag 12 december.

Haal het pakket op

Door de bevestiging te tonen kan je zaterdag 12 december tussen 14:30 en 17:30 je pakket ophalen bij Theater Sneek.

Kom lopend!

Heb je meer dan 2 pakketten, dan kan je met de auto voor het theater langs rijden.

Check je verbinding

Alle informatie die je nodig hebt om je verbinding te testen staat op http://www.sneekfoardewyn.nl/zoom

Je scherm nummer (Zoom ID) en wachtwoord zit in het wijnproef pakket.

Nabestellen van de wijnen?

Tijdens de show ga je de wijnen proeven en kan je gelijk de favoriete wijn bestellen op deze site. De opbrengsten gaan 100% naar de theater opleiding MUZT!

Over Muzt

De Musicalopleiding

MUZT is de musicalopleiding van Kunstencentrum Atrium en vormt een goede springplank naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied, zoals showmusical, muziektheater en kleinkunst. Meerdere MUZT-leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. In juli 2020 studeerden twee voormalige MUZT-leerlingen af bij de hoog aangeschreven musicalopleiding. Suzanna Pleiter, die in 2016 MUZT afrondde, zit momenteel in het vierde leerjaar van de Frank Sander Akademie en speelt één van de hoofdrollen in ‘100% Coco’. Deze musical is vanaf december in de Nederlandse theaters te zien.

Grote producties in Theater Sneek

Ieder seizoen wordt door MUZT een grote musicalproductie gemaakt die in Theater Sneek is te zien. In 2019 trok ‘Shrek de Musical’ acht volle zalen en brak daarmee een bezoekersrecord voor Theater Sneek. Leeuwarder Courant gaf deze voorstelling de maximale score van vijf sterren. MUZT was ook meerdere keren genomineerd bij de Amateur Musical Awards. De leerlingen doen naast de grote productie ook op andere manieren podiumervaring op. Zo zijn er excursies naar voorstellingen, ontmoetingen met musicalacteurs en lessen met gastdocenten uit het vak.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door